Met enige regelmaat exposeert de Fotoclub bij diverse instellingen. Hieronder een overzicht van de exposities:
Datum Thema WAAR Adres Openingstijden
Vanaf 05/03/20 
Divers
WZC De Breehorn *
Boven Westerdiep 86H Veendam
Dagelijks tijdens openingstijden
01/09/20 - 23/10/20 
Rood, zwart, wit 
C&C vanBeresteyn
Museumplein 5a Veendam
Dagelijks tijdens openingstijden
Lijkt het u leuk om Fotoclub Beyond Basics ruimte te bieden om met enkele van onze werken te komen exposeren, neem dan contact met ons op, door een e-mail te sturen naar: beyondbasicsfoto [at] gmail.com

Expositie in vanBeresteyn

Met ingang van september 2020 is in Theater vanBeresteyn een mooie foto expositie te zien van Fotoclub Beyond Basics uit Veendam. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen.  

De leden van Fotoclub Beyond Basics exposeren met diverse foto’s waarbij in iedere foto een of meerdere van de kleuren zwart, wit en rood (bedrijfskleuren van Theater vanBeresteyn) terug te vinden zijn. De expositie duurt tot en met 23 oktober 2020. U bent dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur en tijdens avondopenstellingen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Laat u verrassen door de verschillende wijzen waarop de leden invulling hebben gegeven aan het thema.


Expositie in WZC De Breehorn*

Fotoclub Beyond Basics exposeert vanaf 5 maart 2020 voor onbepaalde tijd op de begane grond en eerste verdieping van de woontorens Noord en Zuid van Woonzorgcentrum De Breehorn in Veendam. Voor deze vier verdiepingen is ook gekozen voor vier verschillende thema’s, te weten: “Terug naar toen”, “Dieren”, “Blik op het Noorden” en “Spreekwoorden en gezegden”. De foto’s zullen regelmatig gerouleerd worden of vervangen voor een nieuwe serie of series.

Je vindt de expositie het makkelijkst als je de “Achteringang” aan de Kieler Bocht 41 in Veendam neemt.