Disclaimer 

Fotoclub Beyond Basics streeft ernaar om op of via deze website steeds correcte en actuele informatie te geven. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Fotoclub Beyond Basics aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op www.beyondbasics.nl.

Aan de op www.beyondbasics.nl aangeboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Betrouwbaarheid

De op www.beyondbasics.nl opgenomen weblinks en toegevoegde informatie zijn informatief en zoveel mogelijk op betrouwbaarheid getest. Fotografieclub Beyond Basics is echter niet verantwoordelijk voor inhoud of gebruik van de informatie en de links en voor het privacy beleid van de websites waar naar verwezen wordt. Voorts is Fotoclub Beyond Basics en de website www.beyondbasics.nl niet verantwoordelijk voor de ingezonden foto’s en teksten van individuele leden. Zij zijn hiervoor hoofdelijk aansprakelijk.

 

Personen op de website / openbare Facebookpagina
Personen die op de website of openbare Facebook-pagina op foto’s staan afgebeeld, hebben hiervoor (mondeling) toestemming gegeven (bij minderjarigen de ouders/voogd). Indien de opdracht zich er niet voor leent om toestemming te vragen (bijvoorbeeld straatfotografie), kan de gefotografeerde contact opnemen met de webbeheerder (beyondbasicsfoto@gmail.com) en zal de foto, indien gewenst, alsnog verwijderd worden.

 

Auteursrechten

Op alle foto’s op de website www.beyondbasics.nl rust auteursrecht. Voor gebruik van deze werken anders dan raadpleging via internet is toestemming nodig van de auteursrechthebbende of diens wettelijke vertegenwoordiger, tenzij anders vermeld. Tekst ontleend aan de website www.beyondbasics.nl moet vergezeld worden van een regel met een verwijzing naar de website: “Informatie ontleend aan www.beyondbasics.nl”, eventueel aan gevuld met de specifieke url. 

Tekst grotendeels ontleend aan www.fotoclubnoorderlicht.nl