Carola Bruurs

Mijn naam is Carola Bruurs. Al heel vroeg in mijn leven was de interesse in foto’s maken erg aanwezig, ik was ook altijd degene die een wegwerpcameraatje mee had of het toestel van een familielid overnam. Mijn eerste echte fototoestel kreeg ik rond mijn 14e en was een rode Agfa compactcamera in een waterbestendige, stootvaste, ronde, rode koker, wat was ik trots!
Echter heeft het nog best lang geduurd eer ik mij echt ging verdiepen in de fotografie. Nadat diverse camera’s de revue hadden gepasseerd, uiteindelijk een spiegelreflex aangeschaft. En toen wilde ik natuurlijk ook verder dan alleen foto’s maken. Mariël kende ik al en op zachte aansturing van haar heb ik mij in 2014 opgegeven voor de basiscursus en de vervolgcursus en meteen lid geworden van de toenmalige fotoclub. De camera staat niet meer op het “groene vlakje” (automatische stand), maar heb mijn camera leren kennen. Ik ben nu meer aan het doen dan alleen maar foto’s maken.
Lid zijn van deze fotoclub geeft mij de ruimte en gelegenheid om op pad te gaan en bezig te zijn met dat wat ik het liefste doe: fotografie en dan het liefst in de natuur. Wandelen en dingen ontdekken die je normaal misschien niet eens zou hebben gezien. Ik ben zo anders, meer gedetailleerd, naar de omgeving waar ik ben, gaan kijken en het dan ook nog vastleggen is pas echt genieten…
Naast het fotograferen in de natuur, wat ik als ontspanning blijf doen, ben ik als freelance fotograaf voor fotoshoots (familie, gezin, uitvaart), profielfoto’s, business-reportage, website’s, voor mezelf begonnen: Cee Fotografie.