Bianca Haringa - de Vroedt

Ik ben Bianca Haringa - de Vroedt. Heb een man René, en wij hebben twee jongens Roy(13) en Nick(10). Wij wonen in Froombosch.

Heb al jaren een hobby, namelijk fotografie. In de loop der jaren heb ik al wat heel camera's aangeschaft. Dit waren compactcamera's. Daar ik al een jaar of 8 de meeste foto's maak op de basisschool bij leuke activiteiten, en ik ook graag dieren en mijn kinderen fotografeer of als we een dag weggaan en in de vakanties, heb ik nu sinds twee jaar een spiegelreflexcamera, namelijk een Canon EOS 1200D. Daar heb ik onlangs een groter objectief bij gekocht en diverse hulpmiddelen.

Afgelopen september ben ik een cursus gaan volgen bij Mariël, samen meteen vriendin. Daar heb ik geleerd om niet meer op de automatische standte fotograferen, maar juist de andere standen te proberen. Dit werd goeden in makkelijke begrijpbare taal uitgelegd door Mariël! Mijn plezier in fotograferen is alleen maar toegenomen hierdoor. 

Ik heb het nog niet helemaal onder de knie want mijn geheugen laat me nogal es in de steek, maar ik blijf oefenen. Ben sinds kort ook lid

geworden van het blad Zoom. 

Ik probeer om er regelmatig op uit te gaan maar mijn lichaam laat me wel es in de steek. Dit belemmert me dan om weg te gaan, maar ik blijf positief en leer graag bij!